Teràpia individual

Centre de psicologia que ofereix teràpia individual per al tractament de la por, l'ansietat, la depressió i altres problemes de tipus clínic.

teràpia individual a manresaLa teràpia individual s'ofereix a aquelles persones amb patiment psíquic que els limita en la seva vida quotidiana, o bé a les que vulguin replantejar i reflexionar sobre aspectes de la seva trajectòria vital. Els temes que es poden treballar poden ser molt diversos, des de pors, ansietat, depressió, pèrdues, dificultats relacionals o crisis personals ....
L'entorn de treball de confiança i de respecte des d'un enfocament sistèmic-integrador permet expressar lliurement les preocupacions i sentiments amb l'objectiu de buscar una nova perspectiva que permeti un major coneixement sobre si mateix i també de l'entorn , i alhora poder afrontar les dificultats de manera diferent desenvolupant els propis recursos personals i relacionals.
Si es creu convenient, també es pot convidar a altres membres de la família o la parella per a poder ajudar en la resolució de les dificultats.