Perfil professional

Psicologia Clínica, Teràpia Familiar i de parella a Manresa

ELVIRA PUIG VILASECA

Núm col · legiada: 5.963

elvirapuighotmail.com

 

Elvira Puig Vilaseca

  • Llicenciada en Psicologia amb Títol Oficial de Psicòloga especialista en Psicologia Clínica (UB)
  • Màster en Teràpia Familiar (UAB)
  • Postgrau en Psicologia Humanista Integradora (UB)
  • Docent de la "Escuela Vasca de Terapia Familiar" (EVTF)

 

El meu perfil professional

centre de terapia familiar a manrescaLlicenciada en psicologia per la UAB l'any 1989, i amb títol Oficial de Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Col·legiada n. 5.963 al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, amb antiguitat des de l'any 1990. Amb Postgrau en Psicoteràpia Humanista Integradora per la UB, i Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per la UAB des de l'any 1994.

Membre de FEAP (Federació Espanyola d'Associacions de Psicoterapeutes) i de la SCTF (Societat Catalana de Teràpia Familiar).

He treballat com a psicòloga d'especialitat clínica des de l'any 1990 i com a Terapeuta Familiar en el meu centre privat, i també he realitzat el meu treball professional en altres institucions públiques i privades com en la, Associació Ventijol, amb intervenció en els departaments de Serveis Socials en diferents municipis. De forma paral·lela he assessorat a professionals, fet cursos i tallers per a parelles, i tallers de desenvolupament personal.

També tinc formació i experiència en Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA), en treballar com a col·laboradora en la Secció de Trastorns Alimentaris de la unitat de psicoteràpia del Servei de Psiquiatria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona durant més de dotze anys .

En els últims anys estic particpant en l'activitat docent de diferents Màsters de la UAB com el Màster on-line semi-presencial en Teràpia Familiar Sistèmica (UAB) i la" Escuela Vasca de Terapia Familiar (EVTF) " des de l'any 2007, i el Postgrau de 'Intervencions Familiars en Atenció Primària (UAB) des de l'any 2010.

Entendre l'ésser humà i ajudar a facilitar la disminució del sofriment intentant generar un context de salut i de canvi amb consciència i respecte, em motiva i m'anima a seguir treballant.

 

Centres col · laboradors

http://www.ventijol.cat/

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona