Assessorament, supervisió i suport a professionals

Assessorament, supervisió i suport a professionals

Realitzo acompanyament als professionals de la salut, als equips terapèutics i a altres professionals vinculades a professions d 'atenció personal. L'objectiu és poder reflexionar sobre les dificultats, relacions i el context, aportar estratègies d'intervenció, tant a nivell individual o bé a través de la realització de grups de suport.

Grup de supervisió per a professionals

Espai de revisió per a professionals de la salut i vinculats amb la relació d'ajuda. Orientació sistèmica-integradora. Es supervisaran tant aspectes tècnics de la relació terapèutica (casos clínics, hipòtesi diagnòstiques, tècniques i estratègies d'intervenció, escenes temudes ...) així com temes personals del professional que possiblement estiguin dificultant el procés d'alguna manera en el seu treball professional. Un dels objectius principals en aquest grup serà l'obtenció d'una visió més àmplia del funcionament humà i relacional. També, l'obtenció i gestió dels recursos i eines tant a nivell cognitiu, emocional i conductual per poder desenvolupar de manera més òptima el treball terapèutic en el procés d'acompanyament al canvi.

Dirigit a: professionals de la salut (psicòlegs, metges, treballadors socials, infermers ....) que treballin en la relació d'ajuda i vulguin desenvolupar, perfeccionar o incrementar els seus recursos tècnics, tant en la pràctica professional com en la seva vida personal.

Modalitat: sessions individuals o en petits grups.
Obtenció certificat d'assistència.

INSCRIPCIONS

Em pots escriure la petició en el formulari, enviar un E-Mail i bé trucar per telèfon. 

Elvira Puig  elvirapuighotmail.com

Telèfon 639059683

Posa't en contacte amb nosaltres! elvirapuighotmail.com

Tel 639059683