Activitats i Tallers

Activitats i Tallers

 

 

 

Realització de diferents grups i tallers per tal de promoure el benestar i la salut

Constel·lacions Familiars

Les constel·lacions familiars són una metodologia fenomenològica i sistèmica creada pel psicoterapeuta alemany Bert Hellinguer. Se centren en la xarxa vincular en la qual totes les persones estem immersos i ajuden a orientar-nos en el canvi i en el desenvolupament personal d'una manera més saludable, deixant enrere símptomes i limitacions conforme es va prenent consciència de la situació en què ens trobem . Surten a la llum dinàmiques i implicacions que generen malestar en el sistema en el qual ens estem immersos, ja sigui la família, l'àrea laboral, educatiu etc i s'aplica també en diferents temàtiques com la parella, la salut i tot tipus de relacions en general.

Dirigit a: totes aquelles persones que estiguin motivades per realitzar un procés de desenvolupament personal i es trobin en situació de dificultat. Es pot fer acompanyament posterior al taller si es creu convenient.

Modalitat: tallers periòdics a programar.

 

INSCRIPCIONS

Em pots escriure la petició en el formulari, o bé posar-te en contacte per E-Mail o telèfon.

Elvira Puig  elvirapuighotmail.com

Telèfon 639059683

Grup de pares i mares conscients

Grup de criança per a pares i mares. És un espai de reflexió continuat, de suport i de formació sobre la criança, educació i el desenvolupament dels vincles familiars. Poder aclarir dubtes, prendre consciència del significat de la parentalitat i la responsabilitat davant la construcció de l'organització de la seva personalitat són presents. La salut mental en nens i adolescents està demostrat que està condicionada en gran mesura per la quantitat i qualitat de les relacions afectives que com a pares hem estat capaços de construir amb els nostres fills en la infància.

L'espai s'intentarà sigui actiu, creatiu, viu, un lloc on poder entrar en contacte amb les diferents àrees de la vida i de les relacions, i un espai d'aprenentatge i auto-consciència per aprendre a gestionar les emocions, resoldre conflictes, potenciar l'autoestima observant el món des del punt de vista de pares i amb l'interès de poder entendre el dels fills.

Dirigit a: totes aquelles persones que estiguin motivades per realitzar un procés de desenvolupament personal i es trobin en situació de criança, amb fills petits, edat de la infància o adolescència. Paral · lelament, dirigit també aquells professionals vinculats a diferents àrees de la salut i en relació amb la infància. (educadors, metges, psicòlegs ..)

INSCRIPCIONS

Em pots escriure la petició en el formulari o bé, posar-te en contacte per e-mail o telèfon.

Elvira Puig elvirapuig@hotmail.com.
Tel 639059683